Pozició kereső


Az ÁllásHollandia holnap hollandiai munkalehetőségeket kínál. Az ÁllásHollandia a munkaszerződésen túl segít a nyelvtanulásban és a lakhatásban is.

Töltse fel önéletrajzát!

Én mit szeretnék, te mit nyújtasz nekem, mi mit érünk el együtt...! Töltse fel önéletrajzát, hogy Önre találhassanak!


...a részletekért olvasd el az önéletrajzi segédletet

Regisztráció


Regisztráció Facebook azonosítóval

Használja a Facebook azonosítóját a regisztrációhoz és pár kattintás után máris jelentkezhet az állásokra. Az ÁllásHollandia nem ír az Ön nevében az üzenőfalra.

 

Hagyományos regisztrációhoz töltse ki a lenti űrlapot. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az űrlap elküldése után egy megerősítő levelet küldünk az email címére.

Kérjük, adja meg adatait

Megszólítás:
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
LinkedIn profil cím:
 LinkedIn a legjobb hely a szakmai profil létrehozására, ajánlások kérésére. Megkönnyíti a munkaerőközvetítő választását, hiszen könnyen eligazodik a személyes önéletrajzában. 
Másolja ide a publikus profiljának a címét.
Jelenlegi foglalkozása, szakmája:
 Röviden írja be ide mivel foglakozik, kérjük angolul írja le!
Milyen munkát szeretne Hollandiában?
 Röviden fogalmazza meg, milyen munkákat vállalna el, milyen jellegű állások érdeklik. Kérjük ANGOLUL írja le!
Jelszó:*
:*

Honnan regisztrál?

Ország:*
Település:*
Telefonszám (opcionális):

Kérjük olvassa el a Felhasználási Feltételeket

Az Állás Hollandia weboldalt (*.allashollandia.hu, a továbbiakban: Weboldal) a MedicaDenta BV. (Ericalaan 10 6711 MZ Ede, Hollandia, a továbbiakban: Üzemeltető) működteti.

A Weboldal használatával Ön az alábbi feltételeket, tudnivalókat elfogadja. Munkatársaink szívesen adnak felvilágosítást az alábbiakban leírt technikai vagy jogi fogalmak jobb megértéséhez.

I. Az oldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes.

A személyes adatok tekintenében az adatkezelő a MedicaDenta BV, aki a 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva jár el. Az Üzemeltető a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül - jogszabályi kötelezettség hiányában - harmadik személyeknek nem adja át.

A személyes adatok felhasználásának célját mindíg megismerheti azon az oldalon, ahol ilyen jellegű adatok megadását kéri Öntől az Üzemeltető.

A Weboldal egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfileokat helyezünk el az Ön számítógépén ('cookie'). Ennek megtörténtéről Ön az Üzemeltetőtől nem kap további értesítést. Az adatfileok a Weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfileok az Üzemeltetőhöz kerülnek. Az adatfileokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el.

A Weboldalra való belépéssel számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, az Üzemeltető kizárólag a Weboldal fejlesztése érdekében használja fel őket. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.

A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy az Ön kérelmére a Üzemeltető megsemmisíti.

II. Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében az Üzemeltető minden kártérítési felelősséget kizár.

III. A Weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi alkotása.

Az Üzemeltető által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (például cikkek, tanulmányok) felhasználni kizárólag a 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad. Minden, e korlátokat átlépő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges.

IV. A Weboldal tartalma semmilyen esetben nem minősül közvetlen ajánlatnak, azt az Üzemeltető csupán tájékoztató jelleggel helyezi el.

A Weboldal letöltéséből vagy elérhetetlenségéből erdő bármilyen kár megtérítését Üzemeltető kizárja.

A Weboldalon található külső hivatkozások (az allashollandia.hu-tól eltérő címtartományra mutató link) követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az Üzemeltető törli vagy módosítja.

A Weboldalon megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében az Üzemeltető minden felelősséget kizár. Üzemeltető fenntartja a jogot a hozzászólások ill. felhasználók által beküldött tartalom előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére.

Az Üzemeltető fenntartja a jogot felhasználók kitiltására, a regisztráció előzetes értesítés és indokolás nélküli megszüntetésére.

  Elolvastam a Felhasználási Feltételeket
  Kérek hírlevelet
 
Írja be a fenti kódot ide*Lépjen be vagy regisztráljonElfelejtette a jelszavát?

Az állásokra való jelentkezéshez regisztráció szükséges.

Hírlevél