Pozició kereső


Az ÁllásHollandia holnap hollandiai munkalehetőségeket kínál. Az ÁllásHollandia a munkaszerződésen túl segít a nyelvtanulásban és a lakhatásban is.

Töltse fel önéletrajzát!

Én mit szeretnék, te mit nyújtasz nekem, mi mit érünk el együtt...! Töltse fel önéletrajzát, hogy Önre találhassanak!


...a részletekért olvasd el az önéletrajzi segédletet

Tudnivalók

A jelentkezéshez ingyenes regisztráció szükséges.

Kérjük, a regszitráció során mindenképpen töltse fel önéletrajzát, lehetőleg angol nyelven. Az önéletrajz formátuma PDF legyen.

Europass önéletrajz sablon és minták letöltését itt találja:

http://europass.cedefop.europa.eu/hu/documents/curriculum-vitae/templates-instructions

http://europass.cedefop.europa.eu/hu/documents/language-passport/examples

Az önéletrajzot automatikusan nem küldjük el senkinek. A MedicaDenta nem teszi lehetővé a keresést az adatbázisban. Az információkhoz csak a MedicaDenta fér hozzá, harmadik személynek nem adja ki.

MedicaDenta Facility Services

"Mi gondoskodunk az Ön igényeiről"

Sok vállalat számára, jó alkalmazottak megkeresése jelentős vállalkozás. A külkereskedelmi szakemberek toborzása és kiválasztás különösen nehéz. Mindent el kell rendezni, mielőtt az új alkalmazottak elkezdhetik a munkát: megtalálni és leszervezni az utazást, szállást, biztosítást, általános orvosi és fogorvosi ellátást, a különböző regisztrációk, képzési programok szervezése, számlanyitás, a megfelelő dokumentumok összeállítása, regisztráció az önkormányzatnál és a holland nemzeti biztosítási számot (BSN) igénylése...

MedicaDenta Facility Services nagyszámú szolgáltatásokat nyújt a munkavállalók számára a Holland munkavégzéshez. Célunk, hogy mind a munkavállalók, mind az ügyfelek dolgát megkönnyítsük a sokszor nehézkes kérdésekben.

A teljes Hollandia tartózkodás során fontos a teljeskörű tanácsadás. Fontos kérdés a gyermek után járó juttatás, családsegítés, napközi a gyermekeknek és adóbevallás. A cél a munkavállalók napi életének segítése és az elégedettség növelése.

A MedicaDenta segélyvonal

A MedicaDenta Segélyvonal támogatja a munkavállalókat a nap 24 órájában. A központi telefonszám és e-mail címen választ kaphat az összes kérdésre.Lépjen be vagy regisztráljonElfelejtette a jelszavát?

Az állásokra való jelentkezéshez regisztráció szükséges.

Hírlevél